Şehit Mehmet Kürşad Yılmaz İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin hiç birini feda etmeden,geleceği yönlendiren ve şekillendiren nesillerin yetiştiği bir okul olmak.

Misyon: Mutlu bir gelecek için bilim, sanat ve spor alanında sosyal bireyler yetiştirerek, kültür seviyesi yüksek, toplumsal değerlerimizin bilincinde olan, milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen bir nesil yetiştirmek.

Başarılar: AVRUPA KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ, E TWİNNİNG QUALİTY LABEL, SIFIR ATIK BELGELİ, OKULUM TEMİZ BELGELİ

Saatler: İLKOKUL SABAH GRUBU 07:30-12:20 , ÖĞLEN GRUBU 12:40-17:30 ANASINIFI YEDİ ŞUBEMİZ 07:30 GİRİŞ-12:20 ÇIKIŞ (SABAH GRUBU) ANASINIFI YEDİ ŞUBEMİZ 12:40 GİRİŞ-17:30 ÇIKIŞ (ÖĞLE GRUBU)
Isınma: DOĞALGAZ - KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: TAŞIMALI EĞİTİM YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4125020134

WEB - https://erganiyenisehirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DİCLE MAH. KIRALAN DİNK 11. SK. NO 3 SEHİT MEHMET KÜRSAD YILMAZ ILK OKULU BLOK NO 3 ERGANİ / DİYARBAKIR Okulumuz İlçe Merkezi Yenişehir de bulunmaktadır. Ulaşım Şehir İçi Servis Araçlarıyla Yapılmaktadır.

Öğretim Şekli :İLKOKUL - ANASINIFI İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - ERGANİ İLÇE MERKEZ / YENİŞEHİR