Akıl ve Zeka Oyunları İle Öğreniyorum ( Learning With Mind and İntelligence Games)

Okulumuz 3-E sınıfı Öğretmeni Şükran GEZEN ve 3- G sınıfı Öğretmeni Emine KAHRAMAN OZAN ın içinde bulunduğu biri  Türkiye  biri  İtalyan kurucu ile  birlikte hazılanan " Akıl ve Zeka Oyunları ile Öğreniyorum"  ( Learning With Mind and İntelligence Games) E twinning Projesi başlamıştır.  Proje biri İtalya'da, biri Romanya'da , biri Sırbistan'da ve dokuzu Türkiye' de olmak üzere toplamda on bir okulda bulunan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecektir.Projede öğrencilerin kendi öğrenmelerini aktif olarak yönetmelerine olanak tanıyan öğrenci merkezli bir öğretim yaklaşımına dayanmaktadır. Bu bağlamda zeka oyunları interaktif bir öğrenme deneyimi sunarak problem çözme, stratejik düşünme ve mantıksal akıl yürütme becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. eTwinning platformu aracılığıyla uluslararası ortamda gerçekleştirilen bu proje aynı zamanda öğrencilerin kültürel farkındalıklarını genişletmeyi ve kültürlerarası iletişim becerilerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

23.02.2024 64

Adres:
DİCLE MAH. KIRALAN DİNK 11. SK. NO 3 SEHİT MEHMET KÜRSAD YILMAZ ILK OKULU BLOK NO 3 ERGANİ / DİYARBAKIR Okulumuz İlçe Merkezi Yenişehir de bulunmaktadır. Ulaşım Şehir İçi Servis Araçlarıyla Yapılmaktadır.